Cod: II8DF?VIIIA||10TR4
Re: Serviciu sau pensionare?
eu sunt tot bugetar si am 840 lei ,din care ne taie domnul boc si tot nu a-si merge-n pensie,salariu e ca o pensie mica la noi. pai daca ar trebui sa ne negociem noi salaru poate aveam si noi un salar mai decent.
_________________ greta
04/01/2010 19:34
dmb
*
Membru din: 13/07/2005 20:08 Mesaje: 3678 Localitate: Germania...Sibiu
Cod: XII4DF2II5T7NRIII6T6NR
Citat:
pai daca ar trebui sa ne negociem noi salaru poate aveam si noi un salar mai decent
Cam cum iti inchipui tu ca se intimpla lucru asta aici? Intrii in birou ii spui sefului ca vrei ceva mai mult (NU CIT mai mult) el spune "NU" si tu iesi frumos afara din birou inchizind usor usa sau din firma trintind-o! La 5 milioane de nemti someri si la altciteva milioane de muncitori din lume care asteapta locul tau ii faci chiar un serviciu sefului plecaind (cel care vine are cu siguranta mai putin decit ai avut tu)
Spune-mi si mie, Costica, cum te-ai folosit de hepatita pentru a iesi la pensie la 48 de ani ? Eu am acum 49 de ani, dupa un an si 8 luni de asteptare am primit aprobarea pt. interferon( il incep acum, in ianuarie), dar in 14 dec. am facut o operatie de chist ovarian.Acum sunt in CM dupa operatie. Nu stiu cum vor "interactiona" efectele negative ale celor doua, asa ca m-as pensiona cu cea mai mare placere.Silvia
05/01/2010 08:55
dmb
*
Membru din: 13/07/2005 20:08 Mesaje: 3678 Localitate: Germania...Sibiu
Cod: XII4DF2II5T7NRIII6T6NR
Silvia iti lipseste codul, complecteaza-l sau voi fi nevoit sa-ti sterg mesajele...tu nu esti doar de citeva zile pe forum!
05/01/2010 10:51
adriana
adult
Cod: II8DF?VIIIA||10TR4
pai nu e voe macar sa visezi,doar realitate o stim si ne bucuram ca putem sa muncim asa cum suntem ( bolnavi). va doresc multa sanatate.
Silvia,acum aproape 2 ani de zile se iesea mult mai usor cu aceasta boala la pensie. S-a depista boala,am facut analizele de specialitate,inclusiv punctia,si cu dosarul respectiv m-am prezentat la spitalul nostru,unde iarasi mi-au facut analize, pe care le-a trimis la spitalul unde mi-am facut analizele de specialitate,adica la Bals, cu rugamintea sa confirme daca am sau nu hepatita c.Si culmea inteligentei in dosarul respectiv se aflau si analizele initiale de la spit. Bals care anuntau pricopseala mea. Mi-am facut cele 90 de zile de CM,intre timp am facut dosarul de pensionare, analize peste analize la spit. Gerota...apoi la capatul celor 90 de zile m-am prezentat la comisie si am obtinut iesirea la pensie, pe loc. Dar cum iti spuneam...........era mult mai usor.Dar , daca tu consideri ca este bine......incearca.
Este mai bine sa nu spui despre boala,iti spun din propria experienta caci eu am ramas fara servici,asa imi trebuie am vrut si eu sa fiu sincera si deschisa.Asta este sufar consecintele.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum