Membru din: 13/07/2005 20:08 Mesaje: 3678 Localitate: Germania...Sibiu
Cod: XII4DF2II5T7NRIII6T6NR
Intreaba administratorul/moderatorul
Topic pentru intrebarile legate de partea tehnica/administrativa a forumului NU DESPRE HEPATITA!!!!
12/01/2010 17:08
Juliana
Administrator tehnic
Cod: BIX5DF1
Re: Intreaba administratorul/moderatorul
In urma unor setari a permisiunilor facuta acum ceva timp s-a strecurat o greseala si postarile unor useri nu sunt afisate imediat ci asteapta aprobarea administratorului. Aceasta setare nu este intentionata. Va rog sa ne anuntati daca va confruntati cu aceasta problema deoarece nu putem verifica aceasta setare la fiecare user in parte
Informatia si sfatul oferit cuiva nu reprezinta impunere celui in cauza.
10/02/2010 18:06
Juliana
Administrator tehnic
Scuze in ultimul timp nu am apucat din motive familiare sa-mi fac lectiile de casa. Am aprobat doua fete care asteptau deja din januarie Mihai Hajni si ClaudiaCody Inca o data scuze si daca e ceva scrieti aici ca vad mai repede. O zi buna si sanatate!
Informatia si sfatul oferit cuiva nu reprezinta impunere celui in cauza.
20/02/2010 17:45
Juliana
Administrator tehnic
Am "remediat" forumul. Daca mai observati ceva in neregula stergeti mai intai coookie-urile de pe forum si actualizati browserul Şterge toate cookie-urile forumului optiunea se afla pe prima pagina la sfarsitul forumurilor in partea stanga. Daca alegeti aceasta optiune cu cookie nu mai ramaneti logati pe forum si trebuie sa va logati din nou. Sper ca nu v-am necajit prea tare. Multumesc pentru intelegere.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum