Cod: VII6DF3VII8AII8TR4
Re: Multumire
Multumesc Lui Dumnezeu pentru vindecare! Multumesc Domnului nostru Iisus Hristos si Maicii Domnului ca mi-au ascultat rugaciunile! Doamne ajuta si da sanatate membrilor acestui forum si tuturor celor bolnavi!
29/07/2009 19:25
gaby2008
copil
Cod: IV9DF2VIAVIIT
Multumesc lui Dumnezeu ca am primit tratamentul si ma rog ca totul sa mearga bine. As fi vrut sa tin postul Sfintei Marii, dar cum doctorul mi-a zis sa mananc bine mi-am facut griji ca este f greu sa imi iau ceva sa mananc la servici cand tii post. Plus ca mananc multe lactate. Si nu vreau sa iau dimineata Ribavirina pe stomacul gol. Dumnezeu ma va ierta ca nu tin postul.
04/08/2009 09:08
dmb
*
Membru din: 13/07/2005 20:08 Mesaje: 3678 Localitate: Germania...Sibiu
Cod: XII4DF2II5T7NRIII6T6NR
Nu doar pentru Gabi
Gabi ma simt nevoit sa-ti raspund pentru ca de ani de zile observ cam acelasi "stil" de a crede/fi credincios si poate este din nestiinta (iar atunci asi fi vinovat stiind si tacind) Mai intii de toate eu sint poate cel mai pacatos dintre voi, pentru ca stiu f. multe, traiesc in convingerea credintei, am primit daruri pe care putini le primesc...si fac atit de putin! Totusi chiar daca spui un lucru pe care tu singur nu-l practici asta poate da dovada de putin caracter dar nu inseamna ca cele spuse nu sint adevarate! Deci nu ma judeca (judecati) pe mine ci cele spuse de mine.
Citat:
Dumnezeu ma va ierta ca nu tin postul.
Dumnezeu n-are de ce sa te ierte, postul nu-i o obligatie (ca daca n-ai minca nimic toata viata dar nici fapte bune n-ai avea, tot degeaba ar fi!) Dar tu simti ca ar trebuii sa fi tinut postul! Pentru ca altfel n-ar exista incercarea puerila de a "scuza" faptul ca nu-l faci! (Nu poti lua Ribavirina pe stomacul gol? Pai poti minca un colt de piine, o cana de ceai nu trebuie sa fie sunca cu lapte!) Tu ai impresia ca poti sa "ajuti" vindecarea, cum o are si doctorul care ti-a recomandat sa nu ti post. Daca s-ar putea ajuta vindecarea, atunci o poti tocmai prin ceea ce refuzi sa faci (printre altele) sa ti post! Nu ribavirina vindeca si nici interferonul (pentru ca atunci ne-ar vindeca pe toti) si nu ele dau efectele secundare sau nu le dau sau le dau diminuate sau puternice (pentru ca atunci le-am avea toti)
Citat:
Dumnezeu ma va ierta ca nu tin postul.
Dar tu o sa-l ierti la fel de usor pe Dumnezeu daca nu te vindeca? Toti multumim prin vorbe ba pentru dosar, ba pentru nedetectabil, ba pentru vindecare dar putini sint cei care o fac prin fapte (prin a incerca sa devii mai crestin)sau cei care multumesc pentru nevindecare (boala este dupa multi sfinti o cale de mintuire) Sper sa nu te superi pe mine (si nici cei care se mai simt avizati) dar asta-i un topic pentru crestini, iar unui frate, sore trebuie sa-i spui cind nu-i bine ceea ce crede el/ea ca ar fi bine!
04/08/2009 14:41
gaby2008
copil
Cod: IV9DF2VIAVIIT
Asa este Marius, ai dreptate. Cineva mi-a zis dupa ce a aflat de dosar sa tin postul si am avut aceasta tendinta, apoi am inceput sa dau inapoi, ca vin tarziu de la servici si imi e greu sa gatesc ceva de post tot timpul si celelalte.... Si sufletul meu este neimpacat ca am renuntat, ai deptate. Ma gandsc de multe ori la acest aspect Si sincer, f sincer am un regret permanent.... Asa fac mereu, mai ales ca acum trebuia sa fac asta pentru ca Dumnezeu mi-a dat un semn chiar inainte de postul Sfintei Marii Imi este rusine de mine insami
04/08/2009 18:32
dmb
*
Membru din: 13/07/2005 20:08 Mesaje: 3678 Localitate: Germania...Sibiu
Cod: XII4DF2II5T7NRIII6T6NR
Gabi, Dumnezeu este iubire, iertare..........care nu voieste moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu. Incepi de acum.
04/08/2009 18:34
AIVLIS2
Vindecat
Cod: IX7DF3I8AVIII8TR12
Iti multumesc, Doamne, ca ai fost langa mine si familia mea, ne-ai indrumat pasii...M-ai ajutat, Doamne, sa duc tratamentul la bun sfarsit. Iarta-mi Doamne toate greselile si da-mi putere sa merg mai departe! Ajuta-ma Doamne ca rezultatul la viremie sa fie cel bun, sa pot duce mai departe indatoririle pe care le am pentru semenii mei, pentru copiii mei, pentru familia mea. Ajuta-ma Doamne sa-mi pot ajuta copiii, sa-mi cresc nepotii ce vor veni, pentru ca tare-i greu cand ai copii dar mamele s-au dus!
25/01/2010 19:50
lenutica
copil
Cod: fa codul dupa cum scrie aici: viewtopic.php?f=14&t=2312 si trece-l la profil!
Doamne iti multumesc pentru tot ce mi-ai dat in viata asta, pentru copii mei reusiti si cuminti, chiar si pentru boala asta necrutatoare...pentru ca m-a apropiat mai mult de tine..
Cod: *XII7DF3II8AV8TR3
Mult adevar in pilda scrisa de Lenutica, nestiute sunt caile Domnului si nimic nu este intamplator in aceasta viata! Faca-se Voia Ta Doamne, nu a mea! Doamne ajuta!
_________________ Bunatatea, demnitatea si onoarea nu se vand si nu se cumpara.
02/02/2010 17:24
zbarceclaudia
Administrator
Cod: *X7DF2XIAVIII8TR12
Parinte Adrian, MULTUMESC ca ati fost si sunteti alaturi de noi aici pe forum, si mai ales ptr. rugaciunile facute ptr. toti. Dragilor, MULTUMESC ca mi-ati fost alaturi cu sfaturi de care am avut mare nevoie si mi-au prins bine atat mie cat si lui Eugen. Si nu in ultimul rand, MULTUMESC lui Dumnezeu pentru TOT. Dumnezeu sa va dea numai bucurii tuturor.
De mult timp am vrut sa scriu aici ! si acum mi-am luat inima -n dinti : Iarta -ma Doamne caci am pacatuit din greu . Acum aproape un an ,am injurat ,am blestemat si am ridicat pumnul la cer . De un an nu am mai calcat pragul vreunei biserici . Am inchis poarta ,si m-am apropiat catre iad . Am batut la portile iadului . Dar un singur gand m-a oprit : am o familie frumoasa ,o mama , o fiica ,un sot care vor suferii daca fac ceva nabadai . Si mai apoi m-am gandit ca nu voi fi aproape de tatal meu ,ca voi fi trimisa in alt loc . M-au bantuit asemenea ganduri .Si nu o zi ,doua . O vara intreaba . Alaturi de mine a fost familia ,fiica ,sotul dar mai ales MAMA . A fost mai tare ca mine . Deci ,itit multumesc Doamne ,si -ti cer iertare ,unumil pacatos care a pierdut calea . Anul trecut DMB m-a intrebat daca prin lectura fiicei mele se afla biblia . Ei NU ! . Ca nici in lectura mea nu si-a facut loc . Dar vine o vreme cand fara sa vrei ,o cauti ,si ti-e foame de paginile ei . O sa vina si vremea Amandei . N-are rost sa o oblig . Acum stiu ca s-a intamplat ce s-a intamplat . Cu un cancer gastric in metastaza nu poti lupta . Eu am incercat ,am luptat si m-am rugat cu ardoare . Am plans si m-am rugat . Stiti ca in Cluj ,la clinica de oncologie ,este biserica cu usa direct lipita de spital !? . O biserica in toate regula . Cat timp l-au operat pe tata si au fost 3 ore jumate am stat in genunchi acolo ,am plans si m-am rugat . A fost in zadar . am primit un verdicit pe care nu l-am realizat decat mult prea tarziu . Caci nebuna cum sunt ,si o luptatoare, am incercat multe . Dar mi-au fost inamici timpul ,boala avansata ,varsta inaintata a tatlui meu . Dar a fost un om puternic si plin de viata . Si stiu ca nu cancerul l-a rapus ,ci inima lui cea mare a cedat .
Si aici vreu sa multumesc echipei de chirurgi de la clinica de oncologie Cluj ! Incepand cu prof. dr. conf . Irime , mai apoi cu mana lui dreapta dr . Cosmin Lisencu , cu dr . Bogdan Harsa ,amestezistul dr.Hogea ,asistenta sefa d-na Ema si multi altii . D-nul Dan brancardierul ,tanti Florica frizerita de operatii ,etc . O echipa de oameni minunati . Un spital bine pus la punct si bine organizat . Am vazut acolo chirurgi ,si erau o echipa puternica ,care lucrau pe banda . Asa ceva am vazut doar la Tv la " echipa de urgente ". Avem profesonisti ,buni, si in Roamania . Tot dosarul ,toata operatia a fost inregistrata pe un Cd . cd care a fost studiat si de alti doctori din Germania ,prieteni de-ai mei . Si mi-au confirmat ca s-a facut in Cluj tot ce e omeneste posibil . S-a facut o gastroanastamoza . o legatura da la esofag ,ocolind stomacul afaectat pana dincolo de fiere ,aproape de intestine . Nu-au scos nimic ,le-a fost frica de hemoragie . Stiu tot ce s-a facut ,taiat ,lipit,cusut . Dar degeaba . Am promis atunci ca voi rezolva problema chiar daca va fi cazul sa ridic oncologia cu 2 m deasupra pamantului . Dar am ridicat-o prea sus . Am ajuns la cer!. Iti multumesc Doamne ,ca ai randuit lucrurile bine !. Acum imi dau seama ca totul a fost asa cum a trebuit . Iarta-ma Doamne ,si iti multumesc ca mi-ai dat putere sa trec si sa ies din intuneric!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum