Nu va pacaliti cu analizele de sange!
Ele pot fi in limte normale si in ciroza si chiar in cancer! Va spun din proprie experienta. In octombrie, dupa operatie de ficat, tatal meu a avut valori normale ale analizelor de sange (inclusiv cele ale ficatului)! Si laboranta de la spital a zis ca nu sunt probleme si cand a auzit ca a fost operat de cancer, a ramas muta. Apoi bineinteles ca la o luna au fost f mari, dar totusi o perioada au fost normale.
Conveituirea buna cu virusii nu cred ca exista. Uite ce i-au facut tatalui meu aceasta "convietuire"...
Daca ai sti Roger ca si tata tinea regim, adica nu manca grasimi, ci numai la gratar, fara omlete, fara prajeli, tocaturi, etc, fructe multe, verdeturi multe......si la ce i-a folosit? Tot a facut cancer.....
29/05/2008 10:04
clio
tinar
Cod: *2NR
Convetuirea pasnica poate fi sub forma unei drogari "naturiste"de durata cu ceva ciuperci sau plante din China sau aiurea, adica nu mai sti nici de tine daramite de virusi!
Oricum fiecare care om reactioneaza individual in cazul unei infectii, la fel cum si evolutia poate sa fie favorabila pina la vindecarea spontana (vindecare!!! domnule Verban) de aceea si medicii trebuie sa tina cont de situatia in ansamblu, virsta, starea ficatului, alte boli colaterale etc inainte sa poti incepa terapia. Ma indoiesc ca tratamentul dinsului tine cont de asta si mai ales ca a trecut prin vreun studiu si diferitele faze clinice...asta explica si pretul neglijabil, nu?
29/05/2008 12:42
bimbi
copil
Cod: fa codul dupa cum scrie aici: viewtopic.php?f=14&t=2312 si trece-l la profil!
Re: Corespondenta de pe hepatita-c.net
Buna,clio,
cum pot sa-ti ascriu un mesaj privat?Nu am mai utilizat aceasta forma de comunicare.Multumesc
22/01/2010 10:42
zbarceclaudia
Administrator
Cod: *X7DF2XIAVIII8TR12
Re: Corespondenta de pe hepatita-c.net
dmb scrie:
...motive pentru care s-a desfintat mesageria privata (lipsa de caracter, bun simt samd) ....
Pe forum, se discuta deschis. La inceput, fiecare isi face o prezentare in forumul "Prezentare".
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum